Er du nyuddannet eller jobsøgende?
– så kan personprofilen hjælpe dig med drømmejobbet eller karrierevalget

Er du nyuddannet eller jobsøgende og vil du gerne stå stærkere i ansøgerfeltet?
Og ikke mindst være afklaret omkring (og få ord for) dine egne styrker, kompetencer og personlighedstræk?

En erhvervsrettet personprofil kan også være med til at guide dig i dine karrierevalg og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger om uddannelse og jobvalg.

Personprofiler er fantastiske værktøjer til at skabe indsigt og udvikling, så du kan udnytte dine kompetencer bedst mulig og få vished om hvilke udviklingspotentialer du har.

Personprofilen kan med fordel kombineres med professionel jobrelateret coaching, så du bliver i stand til at lande drømmejobbet.

Det kan også være du er i job, men ønsker personlig og erhvervsmæssig udvikling?

Jeg er certificeret i PeopleTools test- og profilværktøjer og tilbyder udarbejdelse af professionelle erhvervsrettede personprofiler til privatpersoner og virksomheder.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale inden du beslutter dig på 42301142 eller sende mig en mail på: kontakt@terapihusetnordfyn.dk

Med stor organisationspsykologisk erfaring fra erhvervslivet i forhold til bl.a. rekruttering, udvikling af medarbejdere, ledere og teams, kan jeg hjælpe dig med at få selvindsigt i dine styrker og få sat ord på dine kompetencer.

Til daglig finder du mig i min klinik i Bogense, hvor jeg udover personprofilering, tilbyder professionel og effektiv psykologisk samtaleterapi, coaching og supervision.

Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig videre på din jobrejse og personlige udvikling!

Sådan foregår det

 • Indledende dialog om formålet og forløbet, enten over telefon eller i min klinik i Bogense.
 • Du modtager et link til at besvare personprofilen (tager ca. 30-40 minutter at besvare).
 • Når du har besvaret spørgsmålene, udarbejder jeg din profilrapport.
 • Vi afholder et møde på min klinik i Bogense, eller alternativt over TEAMS, hvor vi går i dialog om rapporten og du får en grundig gennemgang og tilbagemelding.

  • I dialogen uddybes profilens faktorer for dig, og samtidig udfylder du en selvevaluering, som er din egen vurdering af, hvordan du oplever dig selv på de forskellige personlighedstræk. Selvevalueringen stilles over for profilens udslag og skaber dybere indsigt.
  • Med profilen og den uddybende dialog kvalificeres forståelsen af din foretrukne jobadfærd, ved at opsummere dine styrker, svagheder og kompetencer i forhold til job og performancekrav, og der sikres en god oplevelse for dig som fokusperson (ca. 60 minutter).
 • Rapporten udleveres samt tilsendes på mail.
 • Har du brug for efterfølgende sparring/coaching aftaler vi dette.

Det opnår du med en professionel og erhvervsrettet personprofilanalyse

Den erhvervsrettede personlighedsprofil giver dig et nuanceret og pålideligt billede af dine personlighedstræk, foretrukne adfærd i samarbejde, motivation, behov, talenter og udfordringer.

Med profilen får du et stærkt, kvalificeret og nuanceret grundlag til at stå stærkt i din karriere og som jobsøgende, både ift.

 • At søge de rette job – og ikke mindst at blive inviteret til samtale.
 • I udformning af ansøgninger, hvor du i profilen får ord for dine kompetencer, samt gode vendinger til at beskrive dem.
 • I jobsamtalen, at være bevidst om dine kompetencer og styrker – og vigtigt –  at have ord for dem.
 • Du bliver derved bedre til at præsentere dig selv til samtalen.
 • Du er ligeledes også bedre forberedt, hvis du bliver bedt om at tage en lignende test til jobsamtalen.
 • I arbejdsmæssige og sociale sammenhænge, bliver du bedre til at sætte ord på dine styrker og kompetencer.
 • Profilen er også et stærkt bilag til at supplere din ansøgning og dit CV


Pris for profil, udleveret rapport, samt personlig og konstruktiv tilbagemelding:

3.000 kr. inkl. moms

Supplerende muligheder:

Det kan være en fordel at supplere personprofilen med opfølgende coachingsamtaler, for at du føler dig velforberedt til en jobsamtale, eller for at afklare hvad det rigtige karrierevalg kan være for dig.

Du kan også få hjælp til at håndtere eventuel præstationsangst og styrke dine kompetencer til at kommunikere motiveret og målrettet til en jobsamtale.

Hvad og hvem er PeopleTools

Jeg er uddannet og certificeret i PeopleTools personprofiler og kognitive test.

PeopleTools har mere end 25 år på bagen, med at udvikle test og profi værktøjer.
PeopleTools udvikler erhvervspsykologiske personprofiler, som er specielt udviklet til brug i den skandinaviske erhvervskultur.

PeopleTools testværktøjer kan afdække og udfolde lederes og medarbejderes potentialer. Via et sammenhængende system af personlighedsprofiler og kognitive test tilbydes et vidensbaseret grundlag, der bruges til blandt andet rekruttering og udvikling.

Evidente personlighedsteorier, herunder Hexaco og Big Five er grundlaget for profilerne og har med høj validitet og reliabilitet et meget præcist resultat.

PeopleTools er desuden medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering, og lever op til deres formulerede standarder for erhvervspsykologisk testning.

Her kan du læse mere om PeopleTools BIG6 personprofilen.